Flamarens-Lectoure (20km)
20 juni 2025 - Lectoure, Frankrijk
Om 6 uur op en om half 7 ontbijt in de keuken van het kasteel. Even over 7 weer rugzak om en lopen. Het wordt wel zwaarder met dit weer en nee dit is écht niet leuk lopen. Geef mij maar een graadje of 23 dat is fijner. In Moissac had ik bij een sportzaak toch nog maar een dunne capribroek gekocht met shirt want ik heb maar 1 short en dat is wel weinig. Elke dag moet je t wel uitspoelen en niet alles droogt even snel of kun je t niet buiten hangen.
Grote delen loop je wel onder bomen maar sommige delen weer niet. Hier kun je eindeloos ver kijken maar het liefste natuurlijk in de schaduw. Er was gezegd dat na de 1e 5km er nog een epicerie was waar je wat kon kopen. Ik zag heerlijke kersen en nectarine. Goed voor de dorst en vitamines. Stukje brood had ik nog meegenomen en wat brie dus dat werd de lunch voor vandaag. Na de 2e 5km kon je nog water inslaan maar daarna was er 10km niks. Beide flessen gevuld en zuinig doen. Onderweg kwam ik Kerstin weer tegen die onder de bomen haar lunch at dus ik vroeg of ze bezwaar had. Ik ook mijn lunch maar vast en ging daarna weer mijn weg. Toen bleek dat met het omdoen van mijn rugzak mijn horloge van mijn pols was gegaan. Ik was al een eind op weg en ik hoopte dat Kerstin m had gevonden. Yes, gelukkig dat was t geval en zij vond mij weer ergens onder een boom in de schaduw. Ook weer opgelost. Verder tot Lectoure en weer die vermaledijde laatste kilometers waar geen eind aan lijkt te komen.
Het appartementje is n prima plek alleen ook warm binnen en er kan nu geen raam open want de zon staat erop. De slaapkamer is inpandig dus tsja dat wordt ook afzien vannacht.
Trudy:21 juni 2025En komt toch weer goed en de finish van deze etappe gehaald zonder verdere pech.
Willy:21 juni 2025Zo Han bijna te gek om nu te lopen .Wel flink dat doorzet
Zus Ellen:21 juni 2025Hoe is het afgelopen met je middag spa?